Om Profilgrossen

Vi är ett profilföretag med många års erfarenhet av profilbranschen. Vi har tryck och reklamprodukter för alla företag och tillfällen. Vi gör alltid vårt yttersta för att leverera bästa möjliga produkt till lägsta möjliga pris och på så kort tid som möjligt.

Här ser du några anledningar till varför du bör handla av oss:

OSLAGBARA PRISER

Profilgrossens motto: Grossistpriser till företag. Vi gör alltid vårt yttersta för att leverera bästa möjliga produkt till lägsta möjliga pris.
Vi erbjuder dessutom prismatchning. Så om du som kund hittar en billigare vara ur vårt sortiment i en annan webbshop, kontakta oss för prismatchning.

VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN

Vi arbetar enbart med välkända och marknadsledande varumärken. Hög kvalitet och service ger nöjda och återkommande kunder.

DESIGNHJÄLP

Snygg design gör ofta succé. Vi har prisbelönt art director som kan hjälpa till att skapa riktigt snygg och iögonfallande design. Vi erbjuder kostnadseffektiv designarbete vid köp över 2000 kr (högst 2 korrektur). Kontakta oss nästa gång du beställer trycksaker av oss så hjälper vi dig med en fantastisk design.
Besök gärna vår designbyrå och tryckeri Reklamsson.

HÖG SERVICE

Av oss kan du alltid förvänta dig service i världsklass. Tack vare trevlig och kunnig personal så får du snabba svar på mail och telefon. Dessutom har vi hög leveranssäkerhet. Vår ambition är att alltid serva dig på bästa sätt. Kontakta oss redan idag om du har någon undran.

Bolagsnamn
Profilgrossen / Reklamsson AB
Org.nummer
5591681753
Telefonnummer
070-080 99 30
E-post
info@profilgrossen.se